Communicatie

Vrouwen willen trouwen, maar mannen maken plannen. En is de wereld ook ooit maar één spaan mee opgeschoten? Zoals sommige mannen praten: ten dode geverfd. Een voorbeeld van hommunicatie.

Heel erg is ook dat mannen en vrouwen onder het mom van lekker gezellig samen praten elk voor zich eigen alleen maar bewijzen. Mommunicatie.

Slechts op zo weinig kunnen bogen dat men grote zwaarwegende indrukbogen moet gaan wekken. Twee schrijpende voorbeelden van krommunicatie.

Er is nog een ernstiger schiëer en wel van zij die communicatie weigeren: verdommunicatie.

Als men zijn op- en in- en aanstelling toch maar positief simplistisch bekend zou durven uiten: kortommunicatie.

En de kleine mens maar zijn spoor zoeken en spoor zoeken. Wonder dat hij vaak in hoger handen valt? Een schrijpend voorbeeld van mensdommunicatie.

De simpelste antwoorden op de simpelste vragen die maar schuldig blijven en schuldig blijven en schuldig blijven. Als dat niet is geen voorbeeld van dommunicatie.

Mensheid in, mensheid uit. Als maar weer standen overwinnen. Wat rest er dan anders aan je overblijfsel dan verstommunicatie.

Dit was een woordspeling. Want James Last heet natuurlijk in het echt geen James Overlast maar gewoon namelijk dus James Last. De woordspeling is echtitair in staat een optimumme communicatie, want publiek niet zozeer lacht om het ware als wel om het rare. En vooral als het dan ook nog een beetje aan de pikante tint is, plet men vaak stalen van wat het Simplisties Verbond wil noemen: sodommunicatie.


Terug naar Teksten