Geilneef

Bert van Kooten: Nou, ik ben dus Bert van Kooten, 40 jaar, assistent groepshoofd glasschade van een grote verzekeringsmaatschappij in de Randstad. Ik ben gelukkig getrouwd en goed gezond, maar ik ben dus geil, dag en nacht en overal, en niet zon beetje geil, maar geil als boter dus, altijd.

Het is dus absoluut niet zo, dat ik de vrouw lastig val of overmeester of dat ik handtastelijk met de vrouw zal worden, maar een vrouw die mij op straat of in een bepaalde ruimte visueel aantrekt, die moet ik dus even bekijken terwijl ik me dan voor de geest haal hoe het met haar zal zijn om het te doen.

Wanneer je constant, laten we dus maar zeggen, geil bent, dus dat je der eigenlijk wel pap van lust, dan ga je gauw stukken omrijden om bepaalde vrouwen nog ns te zien op straat. Je let ook speciaal op tramhaltes en vluchtheuvels, want er staat altijd wel n lekker wijf. Kortom, je aandacht verslapt natuurlijk wel.

Ik heb nou in het gewone stadsverkeer toch bij mekaar zeker al een klap of tien gemaakt. Dat je dan net even te lang achterom kijkt naar een mooie meid. Via onze maatschappij kan ik dan wel iets regelen, maar het is dus, ja als je van een liefhebberij kan spreken, dan is het dus een dure liefhebberij, geil zijn.

 

Cock: Nou hij geeft per maand toch zeker wel voor honderd gulden aan van die blaadjes uit. Kijk dit soort. Kijk. En het is allemaal hetzelfde wat er in staat. Het is allemaal dit. Kijk nog zo n. Hier in zn stoel nog n.
Bert: Er staan vaak hele...
Cock: Ik wou dat ie maar eens flink naar de prostitutie ging ofzo, maar zelfs daar is meneer te schijterig voor.
Bert: Dat hoeft niet Kok, daar hoef ik niet naartoe. En harde porno, van varkens tot en met honden, en komkommers enzo, die smerigheid, dat hoef ik ook niet. Waar het bij mij om gaat, is alleen dat, ja euh De vrouw, dat trekt mij.
Cock: Je hoort wel eens vrouwen op de radio, dat ze seksueel te kort komen. Nou als er eentje ruilen wil met mij, dan moet je eens twee, drie, vier keer per dag samenleven met je man moeten hebben zoals ik.
Bert: Cock...
Cock: Af Bert!
Bert: Cockie...
Cock: Schei uit!
Bert: Ik ben zo geil...
Cock: Smeer het maar in je haar!
Bert: Cock, je bent toch geen onmens?
Cock: Toen we net getrouwd waren, toen dacht ik, nou dat zakt wel af. Als ik een keer een beetje uitgezakt ben, maar het wordt steeds erger! We zijn al vijftien jaar verder en het wordt steeds erger.
Bert: Het is toch lekker Kok! Het is toch gezond! Je lust er wel pap van.
Cock: Je moet geholpen worden, Bert! Je moet geholpen worden.
Bert: Ja, waar, wie?
Cock: Die huisarts van ons, h, nou die geeft dus alleen maar kamferpillen. Ga nou eens naar die dokter Kleemeijer.
Bert: Kniesmeijer toch?
Cock: Die is daar specialist voor. Doe dat nou! H?
Bert: Misschien moet ik het wel een keer doen.
Cock: Zie je nou. Echt...

 

Dokter Kniesmeijer: Geil zijn is gezond zijn, zeg ik wel eens. Maar toch kan het een vrij lastige en moeilijke zaak zijn, en zelfs als je, zoals in het geval van meneer Van Kooten, feitelijk niets anders doet dan alleen maar kijken. En wat wij hier nou doen, daar komt het eigenlijk op neer, is dat ik er een knoop in leg. Als dat niet direct lukt, als de penis dus duidelijk te klein is, dan, in zon geval verleng ik hem een stukje, tot het dan wel zal slagen, maar ik geloof dat in dit geval... nou daar gaan er wel twee in. Goed, u hoort veel spreken over sterilisatie en vasectomie en noemt u maar op, maar het is dus duidelijk dat dit met dit alles niets van doen heeft. Het is namelijk zo dat het mannelijk geslachtsdeel alle normale functies blijft vervullen. Alleen zal een erectie dus een onduldbare pijn doen. Het is dus ongeveer te vergelijken met wat de Refusal pil voor de alcoholist betekent.

 

Bert: Mijn knoop moet voorlopig een jaar blijven zitten. In het begin is het wel moeilijk, want je vergeet hem steeds.

Maar dan denk ik maar dat ik nou voor het eerst ook eens aan andere dingen kan gaan denken: tropische vogels, modelvliegtuig bouwen, Spaans. Want dertig jaar lang heb ik maar aan n ding gedacht. Dertig jaar lang was ik geil. De knoop van dokter Kniesmeijer kan eindelijk een normaal mens van mij maken: een man die in het openbaar zijn driften in de hand heeft als een vrouw.

 

Cock: Oh zon echte man die dokter Kneemeijer. Echt zon echte man. Ik heb nou eindelijk weer eens tijd om te borduren. Ik ben nou met een clown bezig.

Met dank aan Wynand.

Terug naar Teksten