Simpelhome BV

Wat wij van Simpelhome BV kennen presenteren is de mensen een hele nieuwe vorm van recreatie leren kunnen. Want de tijd van de simpele karavaan is voorbij, dachten wij. En wat willen de mensen? Hun willen er toch erop uit, maar mèt medeneming van al het comfort van hen eigen thuis. Hierin geeft Simpelhome BV grote mogelijkheiden, zodat het luxeuze eerste huis tegelijkertijd men zijn tweede huis wordt.

Dit is een object uit ons mobilehomepogramma, omdat er karavaanwielen onderzetten, zodat de koper zijn eigen niet aan één vaste plaats vastligt, want tegelijk met zijn mobilehome, koopt hij een kavel grond met stavergunning in de Franse provincie Cocagne, zodat hij op iedere moment daarheen ken wegtrekken.

Met de vering van dit mobilehome is het zo gelegd dat de wagen tegen de rauwste weggen ken; u ziet dat zelf duidelijk. En terwijl moeders der vrouw in haar droomkeuken een voortriffelijke maaltijd bereikt, spellen de kinderen over de hele vaste vloer, terwijl de familie verder rijdt in de richting van zijn rijrichting, rustig en kalm, daar vader emmers aan het stuur zet.

Waar wij als Simpelhome BV ook van afwouden is de beruchte sjemische toilette, en daarom ken hier de hele familie van hun dagelijkse behoefte afzien, zonder na elke keer zetten de clozitpot te moeten verwateren, wat aan hun hele vakantie daar veel meer allure inlegt.

Elk mobilehome is verder behept met vier tot vijf ruime slaapsalonnen, waar hun hun eigen lekker kennen knorren of leggen te rotzoden, want het is maar één keer vakantie. Ook kennen ze hun eigen wassen als men een vuile bek heb of onder hun armen vandaan stinken, want elk mobilehome is uitgerezen van een legbad en het speciale mobilehome bidet, waarop men de waterstraal aanwindt tegen zijn togus nadat men dus heerlijk heb gescheten.

Wat wij van Simpelhome BV verkopen is een fata mañana, een ullisie, want de caravaanwielen staan er gewoon los tegenaan. En vaak zijn onze mobilehomes al op zulke mooie plaatsen neergezeten dat men ten nauwste over zijn hart kan krijgen om daar te vertrekken, maar..., dit kun... vier bouten der doorheen, vast in de muur en een grote Amerikaanse of Duitse auto met power voor de trekhaak en men rijdt weg als een vogel... in de lucht. Wel even aan denken dat men bij een helling met een stijgingspercentage boven zestien procent in z'n twee naar bovengaat. Achteruitparkeren en rangeren heeft men zo onder de knie.

Dus, heevu een paar ton zwartgeld wit te kalken, of ken u relaties die dezelfde omstandigheid over zich hebben, dan graag tot ziens bij Simpelhome BV.... Simpelhome BV.


Terug naar Teksten