In Bed Met 9


Aflevering: In Bed Met 9
Uitzenddatum:29-01-1995
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 21:11 - 21:41
Duur: 26 minuten
Seizoen: In Bed Met (1994-1995)

Inhoud
1.Van Kooten over zijn familiewapen en (met wandelstok en gleufhoed) over zijn hang naar de terugkeer van de elegantie van vroeger.
2.Van Kooten geeft hoog op over de stijl van de Duitse bondskanselier Kohl en beweert aanwezig te zijn geweest bij de recente ontmoeting van Kohl met een selecte groep Nederlanders om te praten over de verhouding tussen Nederland en Duitsland
3.H. Ligthart en zijn buurman J. van Kesteren schetsen de mogelijkheid om 24 uur per dag telefonisch bestellingen te kunnen plaatsen op de computer van een bedrijf of instantie.
4.Aanklacht van Van Kooten en De Bie tegen de stroom van commissies die advies uitbrengen aan de politiek over grote infrastructurele projecten.
5.Riet Visser (megawoonproject-manager) geeft uitleg over haar paalwoningen-project de "Biesche Kil" en Aad Fransen van de aktiegroep Redt de Biesbosch, die tegen dit project komt protesteren door het planten van bomen. Visser wordt hier kwaad over en jaagt hem weg.
6.Persiflage op het ramptoerisme tijdens de watersnood. Een interview met Dien en Bert Meibos, die zich beklagen over het feit dat ze overal worden weggestuurd, terwijl ze speciaal een videocamera hebben gekocht om een en ander te filmen.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Henk Ligthart, Jan van Kesteren, Riet Visser, Aad Franssen, Dien Meibos, Bert Meibos
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies