Krasse Knarren 11


Aflevering: Krasse Knarren 11
Uitzenddatum:20-02-1994
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:51 - 21:21
Duur: 26 minuten
Seizoen: Krasse Knarren (1993-1994)

Inhoud
1.Jan de Goei (50-plusser in de vut) die van solliciteren zijn dagelijkse bezigheid heeft gemaakt, maar vanwege zijn leeftijd nooit wordt opgeroepen.
2.Eenvoudige banen - C. Schulte (wethouder Ootichem) over het creren van de eenvoudige baan van praatjesmaker. De praatjesmakers aan het werk in een winkelstraat.
3.Slachtofferslachtoffer - Piet, slachtoffer van overmatige identificatie met slachtoffers van zedenmisdrijven. Klinisch psycholoog dr. H.C. Grootzijl licht dit verder toe.
4.R. Lindenberg (ontslagene) die nu zijn ex-chef pest door vr het bedrijf obstinaat te luieren. W. van Oostrom (afdelingschef) over de hierdoor ontstane irritatie.
5.Van Kooten presenteert met diverse sollicitanten (Boeke, Gijs van Eerenbeemt), omdat De Bie vanwege een te hoge leeftijd afvloeit.
6.De Bie volgt verplichte "herscholingintredingstage" bij de plantsoenendienst onder leiding van Piet van Ham (opzichter Eenvoudige Groenbanen).
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, C. Schulte, Praatjesmakers, Piet, dr. H.C. Grootzijl, R. Lindenberg, W. van Oostrom, Piet van Ham, Jan de Goei
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies