Krasse Knarren 12


Aflevering: Krasse Knarren 12
Uitzenddatum:06-03-1994
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:51 - 21:21
Duur: 27 minuten
Seizoen: Krasse Knarren (1993-1994)

Inhoud
1.De Bie vraagt mensen die net gestemd hebben naar hun idealen, onder andere aan de alleenstaande vandaal, die voor het eerst van zijn leven stemt en ervan overtuigd is dat zijn partij geboycot wordt.
2.Naar een nieuw idealisme? - De Bie en Van Kooten discussiėren over de vraag of er nog idealen bestaan. Via een speciaal 06-nummer reageren kijkers.
3.Verloren idealen - Onderweg naar het stemlokaal verklaart mopperende vader Van der Pas niet te willen stemmen, omdat zijn idealen zijn verdwenen. Hierop suggereert zijn dochter Catalijne hem om op haar partij stemmen, omdat die nog wel idealen heeft.
4.Oude idealen - Ex-communisten en broers Gerben en Maarten over hun gezamenlijke strijd voor hun ideaal in vroeger tijden, die door onderlinge jaloezie in 1955 abrupt stopte.
5.Basale idealen - John van der Haast houdt een workshop over het "Carefree Copulating System", een soort kettingbrief voor zorgeloze seks, "Carefree Copulator" Cees Moelker wordt gevolgd op zijn zoektocht naar deelnemers.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, dhr. Van der Pas, Catalijne van der Pas, Sjon (alleenstaande vandaal), Gerben, Maarten, John van der Haast, Cees Moelker
 
Trefwoorden
idealen, communisme, pyramidespel
 
Artikelen en recensies