Deksel Van De Desk 11


Aflevering: Deksel Van De Desk 11
Uitzenddatum:11-02-1996
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:10 - 20:36
Duur: 25 minuten
Seizoen: Deksel Van De Desk (1995-1996)

Inhoud
1.De bejaarde broers Gé en Arie Temmes praten na over het NOS/Journaal. Het gaat onder andere over de verkoop van TV-rechten met betrekking tot het uitzenden van voetbalwedstrijden. Daarna spelen ze een potje tafelvoetbal.
2.Van Kooten en De Bie over Willem van Kooten, het sportnet, een natuurkanaal en een feestkanaal.
3.Hans Hanneman (museumdirecteur) en Hans Gerritsen (conservator) over het organiseren van een kleine Vermeertentoonstelling, bestaande uit foto's van schilderijen van Vermeer, waar men binnen kan lopen zonder vooraf te reserveren, anders dan bij de grote Vermeertentoonstelling in het Mauritshuis.
4."Psychiatrosofie", persiflage op alternatieve geneeskunde. Interview met L. Pronk (verdachte) die ontkent mensen behandeld te hebben tegen betaling.
5.Gesprek van directeur Vogel met werknemer De Mik over de veranderingen in de ziektewet en het voorstel van de PvdA om minder WAO-premie te betalen bij het in dienst nemen van een gehandicapte.
6.Gesprek met mr. Pief Toepoel en De Vaganten over het boycotten van het carnavalsnummer van De Vaganten, "De carnavalscoïtus".
7.De Vaganten met de carnavalskraker 'De Carnavalscoïtus'
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Gé en Arie Temmes, Hans Hanneman, Hans Gerritsen, L. Pronk, J. Vogel, Hans de Mik, mr. Pief Toepoel, Vaganten
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies