In Bed Met 5


Aflevering: In Bed Met 5
Uitzenddatum:04-12-1994
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 21:07 - 21:37
Duur: 24 minuten
Seizoen: In Bed Met (1994-1995)

Inhoud
1.Gesprek met twee bange mannen Henk en Jan, die melding maken dat de natuur volkomen in de war is, doordat er een zeebeer op het strand van Castricum is aangespoeld.
2.Ex-zakenman Han van Leeuwen en vriend de kunstenaar Ed Snoei over kitsch en de slechte smaak onder homo's.
3.Boze man over de zwakte en besluiteloosheid van EU en NAVO ten aanzien van BosniŽ, laat zich uit pure frustatie bij de kapper een coupe Willy Claes aanmeten.
4.Beatle-freak heeft met Sinterklaas de laatste dubbel-CD van de Beatles gekregen, en is helemaal teleurgesteld door de vreselijke oubolligheid van de liedjes.
5.Giel Voerman (ex-trainer van de Haagse voetclub Wodan-boys) vernam vlak voor de aanvang van de wedstrijd dat hij was ontslagen omdat hij niet op zijn vingers kon fluiten.
6.Wim draagt een gedicht voor, met als titel "Geen gedicht".
7.De nieuwe Goedheiligmannen. Majoor Tom Pickwick en Sergeant Harry Heep, twee Engelse oorlogsveteranen, brengen een bezoek aan de brug van Ter Weksel, die zij tijdens WO II veroverden. Met reacties van de burgemeester van Ter Weksel drs. A. Madestein hotel-restaurant eigenaar Wolter Luffel en diverse inwoners van Ter Weksel.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Han van Leeuwen, Ed Snoei, Giel Voerman, majoor Tom Pickwick, sgt. Harry Heep, drs. A. Madestein, Wolter Luffel
 
Trefwoorden
sinterklaas
 
Artikelen en recensies