In Bed Met 3


Aflevering: In Bed Met 3
Uitzenddatum:06-11-1994
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 21:07 - 21:37
Duur: 27 minuten
Seizoen: In Bed Met (1994-1995)

Inhoud
1.Persiflage op het VPRO-programma Open Deur TV. Een video-brief van Jan van der Ven die zich kwaad maakt over het feit dat je tegenwoordig een telefoonkaart moet hebben als je wil bellen in een telefooncel. Hij zoekt langdurig en gefrustreerd naar een muntjestelefoon om broer Theo te melden dat hun moeder tijdens zijn bezoek is overleden.
2.ir. Wil den Dunnen (PTT-Telecom productdesigner) toont de laatste PTT-snufjes op het gebied van de telecommunicatie. Zo zien we de "Motherfucker", die je moeder belt op gezette tijden met een standaardgesprek. De "Telelover" brengt liefdesboodschappen over. De "Pizzer", een humiditeits-sensor voor in de luier.
3.Klaas van Grinten heeft in het kader van de reorganisatie bij de PTT een nieuwe functie gekregen als zogenaamde belboy. Hij staat bij een telefooncel en helpt een man bij het telefoneren door onder andere de deur open te houden, telefoonkaarten aan te bieden, de telefooncel te reinigen, enzovoort.
4.Aandacht voor de vraag: Moeten wij Kerstmis vieren met de Duitsers? Reacties hierop via de beeldtelefoon: Chris Kuilman (leraar klassieke talen), Tonnie Mangelmans (rookadviseur), Han van Leeuwen (ex-zakenman) en Eddie Snoei (kunstenaar) zijn voorstanders. Frans van Maurik (aannemer) is fel tegenstander.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, ir. Wil den Dunnen, Jan van der Ven, Klaas van Grinten, Chris Kuilman, Tonnie Mangelmans, Han van Leeuwen, Frans van Maurik, Ed Snoei
 
Trefwoorden
kerstmis
 
Artikelen en recensies