Krasse Knarren 9


Aflevering: Krasse Knarren 9
Uitzenddatum:23-01-1994
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:48 - 21:18
Duur: 27 minuten
Seizoen: Krasse Knarren (1993-1994)

Inhoud
1.Van Kooten en De Bie leggen een verklaring af over het maken van zo moeilijk en subtiel mogelijk programma om (potentiŰle) CD-stemmers het kijken te ontmoedigen, en het VPRO-ledenbestand te zuiveren van deze mensen.
2.De Headhunter - Johan Lammee (kaderprofileur) over nieuw charismatisch leiderschap, tot uiting komend in personeelsadvertenties. Hij voorspelt binnen twee jaar Vladimir Zjirinovski op een symposium voor Europese kopstukken te laten spreken.
3.De Sto´cijn - De Bie interviewt dr. P. van Herrewegen (filosoof) over sociaal isolement van de sto´cijn.
4.Het Spiritual Parents Plan - Cornelis en Catalijne Pronk (geestelijke ouders) over het middels dit plan verrijken van het geestelijk leven van een niet in cultuur ge´nteresseerde volwassene. Joop Custers (adoptie-volwassene) die de cultuurdragers inruilt voor wat hem wel boeit.
5.De Impresario - John Batelaan (directeur Theaterbureau ToiToi) over de trend geestelijk gehandicapten op te laten treden. Hij ontvangt oplichtende vader en zoon Walter en RenÚ Snoek.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Johan Lammee, dr. P. van Herrewegen, Cornelis Pronk, Catalijne Pronk, Joop Custers, John Batelaan, Walter Snoek, RenÚ Snoek
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies