Van Kooten & De Bie 3 - Nooit meer zomertijd


Aflevering: Van Kooten & De Bie 3 - Nooit meer zomertijd
Uitzenddatum:27-10-1996
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 19:23 - 19:51
Duur: 23 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1996-1997)

Inhoud
1.Van Kooten en De Bie praten over de uitbreiding van Schiphol. Van Kooten geeft daarom zijn visie op vliegen in het algemeen.
2.De ontluisterende werkelijkheid - Lo Simons (reality-TV correspondent) vertelt over zijn werk en hij bezoekt dhr. Dekker (verkeersslachtoffer) met de mededeling dat zijn ongeluk niet wordt uitgezonden omdat er niets te zien is.
3.Weekwoorden (1) - cultuuromslag is het postmodernste eufemisme: cultuurontslag is conjunctuurontslag
4.Twee ambtenaren – Dhr. Van Beek en dhr. Vorst - van het Ministerie van Sociale Zaken over het rapport "Arm Nederland". Van Beek wil de armen het rapport geven.
5.Weekwoorden (2) – Nachtvluchten” Nooit geen nachtvluchten via vliegveld Beek.
6.Dhr. Batenburg heeft voor zijn overleden vader diverse wensen (bungyjumpen, kampvuur, in gedeelten begraven) rond zijn begrafenis, die volgens de begrafenisondernemer allemaal gehonoreerd kunnen worden.
7.Weekwoorden – Stropsport (Sport 7) J. Staatsen geeft de NOS de schuld.
8.Het oude aansmeren - Ger Bukman (standwerker) probeert op straat een zalfje te verkopen; de opnamen wordt onderbroken door Lo Simons die de rechten hiervan gekocht heeft.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Lo Simons, dhr. Dekker, dhr. Vorst, dhr. Van Beek, dhr. Batenburg, dhr. Batenburg sr., Ger Bukman
 
Trefwoorden
sport 7
 
Artikelen en recensies
Het Parool, (Column, 28-10-1996)