Van Kooten & De Bie 4 - Op het randje van de avond


Aflevering: Van Kooten & De Bie 4 - Op het randje van de avond
Uitzenddatum:03-11-1996
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 19:30 - 19:58
Duur: 23 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1996-1997)

Inhoud
1.Het lek van het Binnenhof - Van Kooten en De Bie over wateroverlast in de Tweede Kamer.
2.Deetman burgemeester van Den Haag Mannen praten over de Benoeming. Deetman spreekt over vervangbaarheid. Maar hij komt volgens de mannen niet onder tram 11; Deetman heeft een dienstauto.
3.De weekwoorden (1) Promoplebs. Er is een Romeins masker gevonden dat op Gordon lijkt. De vulgarisatie van het nationaal erfgoed.
4.Armoede in Nederland - Broeder Gerard over de nederigheid in Nederland. Arme katholieken moeten een kruisbeeld op stoken of op een houtje bijten.
5.Handhaving Feep Dekker (toezichthouder) spreekt een bewoner van de rijke woonwijk gemeente Drechten aan op zijn gedrag.
6.Weekwoorden (2) Nachtranden. Nachtvluchten vliegveld Beek. Randen van de nacht is een rekbaar begrip. Vindersloon - Vindersloon wordt 10%. Iemand iets toestoppen verdwijnt.
7.Zwerfkeien Krijn Plasman (zwerfkeiencentrum Lapides) ontfermt zich over achtergelaten keien. Mr. E.F. van Wijk (sponsor) denkt over een nationaal op te richten zwerfkeiencentrum.
8.Verhoging kosten omroeplidmaatschap van fl.10,- naar fl. 25,- zal volgens Van Kooten en De Bie leiden tot de vreselijkste ledenwerfacties.
9.Jack Rubato (Endemol-aandeelhouder) wil als aandeelhouder invloed. Hij heeft diverse programma-ideen: Joop en John blijken niet aanwezig.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Jack Rubato, broeder Gerard, Feep Dekker, Krijn Plasman, mr. E.F. van Wijk
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies