Van Kooten & De Bie 6 - We bellen


Aflevering: Van Kooten & De Bie 6 - We bellen
Uitzenddatum:17-11-1996
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 19:30 - 19:58
Duur: 22 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1996-1997)

Inhoud
1.Van Kooten en De Bie over Bukman, na Dolman voorzitter van de Tweede Kamer. Van Kooten heeft een plan hoe er een vrouwelijke voorzitter kan worden gekozen.
2.De Collectie – Harry Heynen (verzamelaar) heeft een modelhuisje uit de boedel van prinses Christina en wil dit over een poosje laten veilen samen met de Collectie Heynen. Fons van Spengen (veilingmeester) laat zich niet in de veiling nemen.
3.De Weekwoorden (1) – Troepen. Om hoeveel manschappen gaat het wanneer er 11.000 troepen worden gestuurd?
4.Fotolab Mobiele Luchtbrigade met Kapt. Notenboom (Dienst Bewijsmateriaal) en Adj. Flipsen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijkt er toch nog een fotorolletje te kunnen verdwijnen.
5.De Weekwoorden (2) – Flikkerbosjes. Van Kooten en De Bie vinden een in het stadsplan opgenomen ontmoetingsplaats weinig avontuurlijk.
6.Doden – Manfred Oldenburg (Stichting Vrijwillig Doden) wil dat er wapens te beschikking worden gesteld om te doden. Potentiële zelfmoordenaars kunnen zich opgeven als slachtoffer.
7.De Weekwoorden (3) – Weisglasmoeheid. F. Weisglas (VVD) slaagt er telkens weer in om de meest nutteloze overbodige vraag te stellen. Hij is nèt een opdringerige geit van de kinderboerderij.
8.Mobiel Bellen? Dat lossen we samen wel op! – In de werkcoupé van de trein belt een man cijfers naar zijn werk door. Dan komt een andere man luidruchtig bellend binnen.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Harry Heynen, Fons van Spengen, Kapt. Notenboom, Adj. Flipsen, Manfred Oldenburg, Jack Rubato
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies