Van Kooten & De Bie 10


Aflevering: Van Kooten & De Bie 10
Uitzenddatum:14-12-1997
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:30 - 20:55
Duur: 25 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1997-1998)

Inhoud
1.Van Kooten en De Bie moeten verhuizen naar een andere locatie en pakken de boel op.
2.Eberhard Strinsen (innovator) over het benutten van denkkracht en het loslaten van je denkballon. Allesteate heeft hij verkocht, Strinsen heeft weer ruimte om te denken.
3.Van Kooten en De Bie over de inkorting van de veestapel en de rol daarin van Thom de Graaf die zich niet mag laten inpakken door de coalitie.
4.Joop Kans is nu butler bij Eberhard Strinsen en heet nu James Kans, over de mogelijkheden voor de rijken om weer huishoudelijk personeel aan te nemen door middel van het Melkertbanenproject.
5.nruilverbod Eberhard Strinsen heeft de oplossing voor de fileprobleem. Inruilen mag niet, alleen bij een schrootverklaring een nieuwe auto. James Kans biedt zijn familie aan voor een baan bij Strinsen.
6.De Afrekening H.J. Bussink (oud-verzetstrijder) over zijn verzetacties en zijn oorlogstrofee een zakhorloge van een Duitser, die hij vernielt omdat hij bang is het terug te moeten geven.
7.De Halszaak Bea de Wilde (D66-kamerlid, niet verkiesbaar) over het feit dat zij niet op de kieslijst is geplaatst, maar niet bij de pakken neerzit. Zij gaat haar uitstraling overbrengen aan andere vrouwen dmv cursussen geven in shawlknooptechnieken.
8.Van Kooten en De Bie over dum-dum kogels tijdens de hofjacht. Willem Alexander is voor de jacht wat De Graaf is voor de varkens.
9.Huis & Tuin voor nop, knusselen met Niek & Rob - Niek en Rob gaan proberen met weinig middelen een gezellige en dure kerstsfeer te scheppen. Onder het genot van vele bakkies maken zij versieringen van bankbiljetten.
10.Van Kooten en De Bie gaan op zoek naar een nieuwe ruimte.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Eberhard Strinsen, Joop Kans, H.J. Bussink sr., Bea de Wilde, Niek, Rob
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies