Juinen 7


Aflevering: Juinen 7
Uitzenddatum:06-04-1983
Zender: Nederland 1
Uitzendtijd: 20:28 - 21:15
Duur: 52 minuten
Seizoen: Juinen (1982-1983)

Inhoud
1.Koot en Bie hebben een prijs gekregen van het Belgische televisieblad Humo voor hun tv-optreden. Daarnaast heeft Bie van het Nederlandse feministische film- en televisieblad Les Bios een prijs gewonnen voor zijn rol als Thea Ternauw. Bie bedankt voor de onderscheidingen en laat zich schminken tot Thea Ternauw. Koot laat zich ook tot vrouw schminken.
2.Koot en Bie rennen naar de kerk, maar deze is verdwenen.
3.Burgemeester en wethouder van Juinen treffen maatregelen voor de ontvangst van de mr. Kwaadvlieg, commissaris der koningin.
4.De Vieze Man scharrelt langs vuilniszakken en houdt een praatje over miljonairs.
5.Koot en Bie nog steeds op zoek naar de kerk. Bie danst een zomerdans.
6.Koot over lichaamsbeweging.
7.Meneer Haargrens is bezig met het uitzetten van een puzzeltocht. Op een gegeven moment komt hij een andere puzzelroute-uitzetter tegen. Beide mannen gebruiken rode lintjes zodat twee speurtochten niet uit elkaar te houden zijn. Vervolgens krijgen ze ruzie omdat geen van tweeŽn zijn puzzeltocht wil verleggen en vernielen ze elkaars puzzeltocht.
8.Koot zingt lied "Weggewaaid" met xylofoon.
9.Bie kondigt televisieactie aan: televisie voor vrede. Vervolgens gaat het beeld op zwart. Koot komt zich beklagen en eist beeld. Geluiden van een handgemeen.
10.Burgemeester H. van der Vaart van Juinen met zijn huisgenoot Rob, wethouder Hekking en zijn echtgenote wachten op de komst van de commissaris der koningin.
11.Koot en Bie nog steeds op zoek naar de St. Jodocuskerk, arriveren bij half gesloopte kerk.
Typetjes
Rob (van der Vaart), Kees van Kooten, Wim de Bie, De Vieze Man, mr. H. van der Vaart, Tj. Hekking, IJt Haargrens
 
Trefwoorden
Juinen
 
Artikelen en recensies
Leeuwarder Courant, (Recensie, 07-04-1983)