Deksel Van De Desk 7


Aflevering: Deksel Van De Desk 7
Uitzenddatum:26-11-1995
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:10 - 20:36
Duur: 25 minuten
Seizoen: Deksel Van De Desk (1995-1996)

Inhoud
1.De gebroeders Temmes reageren direct op het NOS-Journaal en het krantennieuws onder andere over het songfestival, Bouterse en de gezamenlijke viering van Bevrijdingsdag met de Duitsers.
2.Drs. Frans Tiedeman (directeur-generaal Ministerie van LNV) over het inzetten van onorthodoxe middelen tegen de aalscholvers in het IJsselmeer.
3.E. Oosting (weggebruiker) en mr. Pief Toepoel (advocaat) over het proces dat zij tegen de gemeente hebben aangespannen over teveel gend parkeergeld omdat Oosting altijd vertrekt voordat de tijd op de parkeermeter verstreken is.
4.Deksel van den Haag 3 - Archibald Hoogezand over de uitspraken van Tommel over gettovorming.
5.Anita en Albert Onkstein als kopers van een vrijstaande villa aan de voorkant van een nieuwbouw-experiment in Ter Weksel-Zuid en Freddie als huurder van een woning aan de achterkant. Dr. Hans van Vorden (oorspronkelijke wijkbewoner) klaagt over dit experiment voor zijn deur.
6.Boos winkelen - O. den Beste (ex-leraar Duits) gaat gezellig winkelen
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, G en Arie Temmes, E. Oosting, mr. Pief Toepoel, drs. Frans Tiedeman, Archibald Hoogezand, Otto den Beste, Anita Onkstein, Albert Onkstein, dr. Hans van Vorden, Sjon (alleenstaande vandaal)
 
Trefwoorden
gettos, aalscholver, parkeren, bevrijdingsdag, nieuwbouwexperiment, winkelen
 
Artikelen en recensies