Van Kooten & De Bie 7


Aflevering: Van Kooten & De Bie 7
Uitzenddatum:23-11-1997
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:30 - 20:53
Duur: 23 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1997-1998)

Inhoud
1.Meneer Van Sant (loonadministratie) krijgt van een vertegenwoordiger een kerstmuismat. Daar blijft het niet bij.
2.Van Kooten en De Bie over een veiling designmeubelen. Volgens Van Kooten zitten zij ook op stoelen doe nu ook design zijn geworden.
3.Wolffensperger bestuursvoorzitter NOS - A. Nuis (staatssecretaris) licht toe dat prof. dr. Ir. P. Akkermans gepasseerd is. Akkermans, het gekonkel beu, wilde niet eens gevraagd worden.
4.De Commissie Normbesef – prof. Edward Doorschodt (voorzitter) spreekt over het verval van normen en waarden dat intrad met het verdwijnen van de zakdoek. Er de liggen nog miljoenen zakdoeken van de dienstplicht. Doorschot wil deze gratis verspreiden.
5.Van Kooten en De Bie over herstel van normen en waarden door Wiegel en Van Agt. Gevreesd wordt voor een terugkeer na de volgende verkiezingen.
6.Ingebakken vlieg – Joop Kans (huismeester Allesteate) over de rechten van het dier nav de ingebakken vlieg urinoir. Varkensrecht is boerenrecht en de kerst komt er nog aan.
7.Van Kooten en De Bie over de leeftijd-verlaging van het leger, Thom de Graaf.
8.De kwestie - Naar aanleiding van een TV programma met Annelies Penning (relatiedeskundige) vertelt Bea de Wilde over de man/vrouw-relatie bij hoger opgeleiden. Hoe meer maatschappelijke gelijkheid er ontstaat, des te groter de psychologische ongelijkheid. In haar contact met prof. Doorschodt haalt ze de jongen in hem naar boven.
9.De pop is mens geworden – Robert van Effen (allesvrezer) over de vrouwelijkheid van Barbie en mannelijkheid van Ken.
10.Primeur –Van Kooten en De Bie hebben een primeur op TV: Kans plaatst al een kerstboom.
11.De vertegenwoordiger in muismatten heeft goede zaken gedaan.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, dhr. Van Sant, Aad Nuis, prof. Edward Doorschodt, Joop Kans, Bea de Wilde, Robert van Effen, vertegenwoordiger, prof. dr. ir. P. Akkermans
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies