Deksel Van De Desk 3


Aflevering: Deksel Van De Desk 3
Uitzenddatum:22-10-1995
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:10 - 20:36
Duur: 23 minuten
Seizoen: Deksel Van De Desk (1995-1996)

Inhoud
1.De bejaarde broers Gť en Arie Temmes praten na over het NOS Journaal, onder andere over het voorstel van VVD-leider Bolkestein om het ziekenfonds af te schaffen.
2.Persiflage op het fenomeen reality-tv, waarin De Bie en Van Kooten met de verborgen camera de fraudegevoeligheid onderzoeken van het lidmaatschapsbewijs van de bibliotheek, natuurmonumenten en een museum
3.Krantenbericht - Bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van milieuvriendelijke produkten komen in aanmerking voor subsidies. Een studio-interview met Piet Vermey, uitvinder van de gentlefuge, plastic sla-molen ten behoeve van het centrifugeren van kleine wasjes.
4.Interview met RaphaŽl van Danzig (voorzitter voetbalvereniging Tuindorp) over zijn voorstel om supporters en spelers de mond met water te laten spoelen indien zij vloeken.
5.Studio-interview met Marja Steenbak, die dood wil omdat ze talloze malen afgewezen is voor het programma "De Ronde van Witteman" om te komen praten over haar privť-problemen die het gevolg zijn van haar verliefdheid op Paul Witteman.
6.Adverteren via het wegennet in plaats van via het internet. Een ontmoeting tussen twee heren die al rijdend hun auto's te koop aanbieden en uiteindelijk gewoon met elkaar van auto ruilen.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Gť en Arie Temmes, Piet Vermey, RaphaŽl van Danzig, Marja Steenbak
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies