Deksel Van De Desk 16


Aflevering: Deksel Van De Desk 16
Uitzenddatum:17-03-1996
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:10 - 20:36
Seizoen: Deksel Van De Desk (1995-1996)

Inhoud
1.Arie Temmes reageert op de televisie terwijl Gé Temmes, zoals ieder jaar in het kader van de boekenweek, in de Pelgrimstocht der mensheid leest.
2.Ontslag TV – Van Kooten en De Bie. De Bie heeft een déjà-vu over ontslag bij Fokker, een treffende gelijkenis met de doorstart eerder bij DAF.
3.Boekenweek (1) – Bert Vroom (dir. Aqualibriumconcern) volgt de Dreesmann-filosofie en verkoopt alleen nog maar Bestsellers. Eerst het boek dan de schrijver. Met script selecteert Vroom een toekomstig schrijfster op het schoolplein.
4.Boekenweek (2) – Ludo Schothoven uit Weurt (New Age-aanhanger) koopt een boek over Urinetherapie . In de praktijk blijkt de therapie te werken als perpetuum mobile.
5.Van Kooten en De Bie noemen een reeks van merken die niet meer bestaan.
6.Wiet, zo niet! - Koos Koets en Robbie Kerkhof protesteren tegen de '5-gramsnorm'. Zij willen een contraprestatieregeling voor kunstenaars. Signeersessies van achtereenvolgens Gerrit Komrij en Youp van ’t Hek worden door Koos en Robbie onderbroken om aandacht te vragen voor hun actie. Robbie draagt een aantal limericken voor, die onder invloed van wietgebruik zijn vervaardigd. Buiten rijmen Robbie en Koos nog even verder.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Gé en Arie Temmes, Koos Koets, Robbie Kerkhof, Bert Vroom, Ludo Schuthoven
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies