Nachtcrème 4


Aflevering: Nachtcrème 4
Uitzenddatum:31-10-1999
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:35 - 22:57
Duur: 22 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Er zijn vragen gerezen bij de achterban over Nachtcrème. Fred Tissen (commercieel directeur VPRO) legt uit dat de VPRO wordt gesponsord door een seksartikelengroothandel om de nieuwbouw van het hoofdkantoor te kunnen financieren. Margaretha van Bokhoven (dir. Cumfun BV), komt de bouw inspecteren.
2.Christa van der Molen heet de kijkers welkom en heeft een belspel.
3.Theo (zedendelinquent) is zijn huis aan het schoonmaken. Hij probeert zijn DNA weg te poetsen. Als ze zijn zouden DNA hebben, weten ze alles.
4.Leo van Halsteren (trouw VPRO-kijker) wil het programma zien. Henriëtte van Halsteren herkent haar man niet. Ze vindt hem een viezerik.
5.Prof. dr.Hans Trappenburg (adviseur PvdA) belt 'Wim' over het DNA vraagstuk.
6.Christa van der Molen vraagt Margaretha naar de ontwikkelingen bij Cumfun. Margaretha demonstreert het hulpstuk van de week: Het Solocondoom.
7.Travestiet optreden van Karel Lee als Nana Mouskouri.
8.Hedda Trappenburg is van vrijwilligersproject Thuistoezicht en gaat bij Theo op huisbezoek. Als Theo zegt dat hij zedendelinquent is, vertrekt Hedda onmiddellijk.
9.Henriëtte vindt iedereen een viezerik. Hans probeert ten einde raad Hedda te bellen.
10.Hans adviseert 'Wim' de partij om te bouwen naar de PvdDNA. Als Hedda thuiskomt wil ze gelijk gaan slapen. Hans heeft zijn bedenkingen over het vrijwilligersproject.
11.Christa heeft Piet aan de lijn voor het belspel.
12.Hans zoekt Henriëtte, die alleen in het donker naar buiten is gegaan.
Typetjes
Christa van der Molen, Theo*, Leo van Halsteren, prof.dr. Hans Trappenburg, Margaretha van Bokhoven, Henriëtte van Halsteren, Hedda Trappenburg, Karel Lee
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies