Nachtcrème 6


Aflevering: Nachtcrème 6
Uitzenddatum:21-11-1999
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:30 - 22:55
Duur: 25 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Theo (zedendelinquent)is aan het koken. Vroeger was hij aan het schrokken en proppen met eten. Later werd dat grijpen en knijpen.
2.Margaretha van Bokhoven, vraagt de regie of de sponsering van haar bedrijf, Knuffun BV goed in beeld komt.
3.Christa van der Molen opent het programma en wil het over veiligheid hebben. Iedereen mag een foto of film sturen van een verdacht persoon. Er is een filmpje van Theo op straat te zien.
4.Hedda Trappenburg (vrijwilligster) leest het boek Cursus in Wonderen. Hans Trappenburg (adviseur PvdA) neemt haar niet serieus.
5.Henriëtte van Halsteren kan al een paar nachten niet slapen. Leo van Halsteren (trouw VPRO-kijker) probeert haar op de bank wat te laten dutten.
6.Chista ontvangt Margaretha van Bokhoven (dir. Knuffun BV).Het gaat niet goed in de seksindustrie. Dit komt door knuffelen die de seks vervangt. Knuffun BV brengt knuffels op de markt en geeft knuffelcursussen. Margaretha geeft een voorbeeld met medewerker Milton.
7.Theo kan niet knuffelen, hij wil meteen knijpen.
8.Hans Trappenburg vindt het boek van Hedda Trappenburg zweefkeserij en wijst Hedda erop dat ze Theo vergeet.
9.Het niet kunnen slapen van Henriëtte van Halsteren is begonnen met het kopen van sloffen. De verkoopster vertelde dat de arts haar demente schoonmoeder liet inslapen. Hierop herinnerde Henriëtte dat de poes Nanette is ingeslapen. Leo van Halsteren suggereert nu 'uitslapen' waarop Henriëtte meteen in slaap valt.
10.Sarah zingt 'ik laat me gaan'.
11.Hedda Trappenburg gaat langs bij Theo die haar ontvangt met een opgemaakte tafel en boerenkool serveert. Hedda citeert uit het boek. Theo doet geïnteresseerd.
12.Hans Trappenburg belt Margaretha van Bokhoven over de Surinaamse knuffel van Wim Kok. Hans wil een privé knuffelcursus bij Margaretha.
13.Christa doet nog een oproep aan de hand van een foto.
14.Hedda is verrukt over de interesse van Theo die zijn knijpen en grijpen weet te bedwingen.
Typetjes
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies