Beetje Laat 1


Aflevering: Beetje Laat 1
Uitzenddatum:06-02-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:20 - 22:47
Duur: 27 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.De ronde (1) Twee politieagenten (man en vrouw) lopen hun ronde op straat en praten over een etentje van de agent. Hij weet niet wat hij gegeven heeft, het was wel gezellig.
2.Hallo? Is daar iemand? De Bie over bonnetjes van bekende Nederlanders. De Bie slikt juist zijn laatste door. Hij is gesteld op zijn privacy.
3.Onze Jip & Jouw Janneke Try outs van de toneelversie. Interview met de acteurs Marjan van Hoof en Govert Termunt over elkaar en over hun rol.
4.De ronde (2) De agente vindt dat haar collega anders loopt dan normaal.
5.Safe and Solid, Ultra Short Digi Movie - Interview met Agnz van Romboudt (digitaal cineaste) over het winnen van een award voor haar inzending. Deze gaat over de Hondsbossche Zeewering. Daarna wordt deze -zeer korte- digitale film getoond.
6.Hallo? Bent u daar nog? De Bie over skin. Dit vindt hij niet kunnen.
7.De Voettocht - VPRO programma Afd. Nieuwe Religie, waarin Amarinda Kamphuis tijdens een wandeling praat met Bukke Joustra (ethicus) over zingeving.
8.Coby in de bocht Coby (invaluitzendkracht in de private zorgsector) wordt gevolgd tijdens haar werk in de thuiszorg. Ze heeft last van hoge werkdruk. Zij heeft geen tijd om Meneer Bezemer te douchen.
9.De ronde (3) Over ouder worden. De agent is getooid met een politiemijter.
Typetjes
Politieagent, Govert Termunt, Bukke Joustra, dhr. Bezemer, Coby, Amarinda Kamphuis, Agnz van Romboudt, Marjan van Hoof, Politieagente
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies
Het Parool, (Recensie, 07-02-2000)