Beetje Laat 2


Aflevering: Beetje Laat 2
Uitzenddatum:13-02-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:15 - 22:39
Duur: 24 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.'We gaan inzien dat we de bescherming van onze privacy uit handen hebben gegeven'. Beelden van indringers die de werkplaats van De Bie betreden en van aangetroffen pornofoto's op zijn computer kopien maken.
2.Hallo? Is daar iemand? De Bie heeft geen tijd want er is ingebroken door de recherche. De Bie mist zijn collectie geslachtsdelen. De Bie eist zijn collectie terug.
3.Coby in de bocht (1) Wanneer Coby (invaluitzendkracht in de private zorgsector) eindelijk met haar clint, Meneer Kousemaker, in het zwembad is voor zijn revalidatie, moet zij al weer verder naar de volgende clint. Ze laat Meneer Kousemaker achter in het water.
4.Sjoppen met Sjaan en Sjeng (1) Limburger Sjeng en Amsterdamse Sjaan gaan elk weekend gezellig winkelen en eten.
5.Hallo? Bent u daar nog? (1) De Bie over waarom de VARA commercieel wilde worden.
6.Sjoppen met Sjaan en Sjeng (2) Sjaan en Sjeng zijn eigenlijk aan het Lat-Shoppen.
7.Roosteren met Aya en Evert - Aya en Evert de Lat willen het beste voor hun zoon van drie. Zij geven hem alvast op voor het gymnasium en plannen de uren van het Kindernachtverblijf.
8.Coby in de bocht (2) Coby begraaft haar schildpad die per ongeluk is gekookt in het aquarium. Dan beseft ze dat ze Meneer Kousemaker is vergeten.
9.Hallo? Bent u daar nog? (2) - De Bie over Prins Claus die niet naar Oostenrijk gaat. Inmiddels hebben vele kijkers fotos van hun geslachtsdeel gestuurd.
10.Sjoppen met Sjaan en Sjeng (3) - Sjaan en Sjeng zijn uitgesjopt en nemen afscheid.
Typetjes
rechercheur, Coby, dhr. Kousemaker, Sjeng, Evert de Lat, Sjaan, Aya de Lat
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies