Beetje Laat 3


Aflevering: Beetje Laat 3
Uitzenddatum:20-02-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:20 - 22:48
Duur: 28 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Naar de beurs met Sjaan en Sjeng (1) - Sjaan en Sjeng gaan elk weekend LAT-stappen. Deze keer bezoeken ze de gezondheidsbeurs in de RAI.
2.Hallo? Bent u daar? - De Bie toont een foto van Hans Weijers die verwacht dat alles 'new economy' zal worden. De Bie vindt het een vorm van 'Air-biking'.
3.De ronde (1) Twee agenten hebben het tijdens lopen van hun ronde over de inrichting van hun woonkamer. Geheel in de stijl van 'Jan de Boevier' Over de portofoon komt een oproep.
4.De Figurant - Harry van Opdam (oorlogsfigurant) oefent militaire handelingen op straat. Thuis vertelt hij, samen met zijn vrouw, aan de hand van filmbeelden, hoe het is om figurant te zijn. Harry wil alleen figureren in de Nederlandse oorlogsfilm. Hij eist als lid van de Bond van oorlogsfiguranten, excuses van de regering die de Nederlandse oorlogsfilm heeft verwaarloosd.
5.Naar de beurs met Sjaan en Sjeng (2) - Sjaan en Sjeng zwerven over de gezondheidsbeurs.
6.Officina Perpetuel - Jopie Ramurez en Jaap Dubbeldam nemen binnenkort afscheid van de balletwereld. Nederland 3 brengt een hommage aan dit fameuze danspaar.
7.De ronde (2) - De oproep blijkt tevergeefs. Ze praten verder over moderne interieurs.
8.Donorterror - Ruth Beversluis en Pam van der Wulf (aanstaande ouders) wilden een kind van een niet-anonieme spermadonor nemen. Evert de Lat (spermadonor) is hoogbegaafd en gewild als donor. Hij koopt allerlei babyspulletjes. Zijn opdringerige dagelijkse bezoekjes aan de aanstaande ouders worden niet gewaardeerd.
9.Hallo? Bent u daar nog? De Bie over het debat over de multiculturele samenleving. Zowel allochtonen als autochtonen kunnen met de new economy beter Engels leren dan Nederlands.
10.Naar de beurs met Sjaan en Sjeng (3) Sjaan ligt op een massagetafel. Sjeng wil niet dat Sjaan te slank wordt. Dan nemen ze afscheid tot de volgende week.
Typetjes
Sjeng, Politieagent, Harry van Opdam, Jaap Dubbeldam, Evert de Lat, Sjaan, Politieagente, Tiny van Opdam, Jopie Ramurez, Ruth Beversluis, Pam van der Wulf
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies