Beetje Laat 4


Aflevering: Beetje Laat 4
Uitzenddatum:27-02-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:15 - 22:41
Duur: 26 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Alternatief Songfestival (1) - Tiny en Harry van Opdam (the Dutch Dollys) kwamen niet door de voorrondes van het Nationaal Songfestival door de ´mietjesmaffia´ bij het Songfestival.
2.Hallo? Bent u daar? – De Bie over nieuws van de week dat Pierre van Hooijdonk van Vitesse aan de Engelse club Arsenal wordt verkocht om de tekorten van Nuon aan te zuiveren. De Bie overweegt de aanschaf van een windmolen.
3.Alternatief Songfestival (2) - The Dutch Dollys repeteren voor het door hen georganiseerde Hollandse Heterofestival.
4.Scènes uit een bemiddeling (1) - Aya en Evert de Lat maken ruzie over het feit dat Everts dochter Lucia, zonder afspraak en achter Aya’s rug om, bij haar vader is langs geweest.
5.De Bemiddeling (1) – Aya en Evert gaan op bezoek bij Gerdien Brandenberg (personal mediator), om hun conflict over de omgangsregeling met Lucia te bespreken.
6.Hallo? – De Bie over horizonvervuiling aan de kust. De cameraman holt al filmend weg.
7.Scènes uit een bemiddeling (2) - Aya en Evert liggen in bed en maken ruzie over het gebrek aan aandacht. Evert verwijt Aya dat hij steeds al haar dopjes en dekseltjes moet opruimen.
8.De Bemiddeling (2) – Aya wil bij Gerdien regelen dat alle potjes en dekseltjes ´s ochtends door hen zelf worden opgeruimd. Evert wil een eigen regeling en loopt boos weg.
9.Coby in de bocht - Coby (invaluitzendkracht in de private zorgsector) komt tijd te kort tijdens haar werk. Ze kan haar cliënten onvoldoende zorg geven en neemt steeds meer pillen tegen de stress. Na het bezoek aan Mevrouw Schellevis stort ze in.
Typetjes
Harry van Opdam, Dutch Dollys, Evert de Lat, mw. Schellevis, Tiny van Opdam, Aya de Lat, Coby, Gerdien Brandenberg
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies