Beetje Laat 5


Aflevering: Beetje Laat 5
Uitzenddatum:05-03-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:25 - 22:51
Duur: 26 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.De ronde (1) - Een politieagent en een agente doen hun ronde op de fiets. De agent weet niet waar hij op vakantie is geweest. Al pratend met zijn collega komt hij erachter dat het Spanje was.
2.Hallo daar! Komt u maar. – De Bie over spijtbetuigingen van de regering en van zichzelf.
3.Dopeloos - Fjodor Guntschek (ex-trainer KNRGV) kon de gang van zaken niet meer aanzien en pleit voor de Dopeloze Olympische Spelen. Hedwig van Hoogstraaten (14) (kandidate Dopeloze Olympische Spelen) traint onder leiding van Guntschek.
4.Mollywood (1) - Harry van Opdam (leisuremanager) en zijn vrouw Tiny vertellen dat ze een Ecologisch Infotainment-Entertainmentpark hebben opgericht.
5.De Bie biedt zijn excuses aan over het bezit van een creditcard. De creditcard-economie is een wereld waar hij buiten had willen blijven.
6.Mollywood (2) – Het park blijkt een veld vol molshopen te zijn. Harry gaat shows geven met de mollen. Naast Mollywood ligt het Molfinarium. Harry en Tiny verwachten jaarlijks 500.000 bezoekers.
7.De ronde (2) – De agent vertelt de agente over Tour de France-bezoeken tijdens vakanties.
8.Verplicht: ja of niet soms? - Hans Varendonk (hoofdredacteur Eigentijds Nederlands) praat met prof. dr. Saidia Rayatura (hoogleraar externe taalbetrekkingen) van de Universiteit Groningen, over de verplichting om de Nederlandse taal aan allochtonen te leren.
9.De Bie over neo-doomdenken en post-pessimisme. De Bie hoopt op een beurskrach, waarvoor zijn excuses.
10.Coby in de bocht - Coby (invaluitzendkracht in de ziekenhuissector), valt op haar eerste dag in op een afdeling waar nog één patiënt, Meneer van Nugteren, ligt. Als die patiënt overlijdt, sleept Coby hem in de lift en sluit de afdeling.
Typetjes
Politieagent, Fjodor Guntschek, Harry van Opdam, Hans Varendonk, dhr. Van Nugteren, Politieagente, Hedwig van Hoogstraaten, Tiny van Opdam, prof. dr. Saidia Rayatura, Coby
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies