Beetje Laat 7


Aflevering: Beetje Laat 7
Uitzenddatum:19-03-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:25 - 22:50
Duur: 25 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Nieuw meldpunt (1) – Mobiele bellers kunnen bij Tiny en Harry van Opdam (No-Dekking Meldpunt) hun klacht melden wanneer de landelijke dekking van het netwerk onvoldoende blijkt te zijn. Door niet overal te kunnen bellen, kan men schade oplopen. De Rijdende Rechter zal gaan bemiddelen.
2.Hallo? Bent u daar? - De Bie over misbruik van de geschiedenis en zijn voornemen tot een protestactie.
3.De strijd voorbij (1) - Gerald de Leus en Anita Boom (architecten bureau AkwaX) willen niet de strijd aangaan maar vrede sluiten met het water. Water is ook entertainment.
4.Fietser meldt wachtende vrouw bij een halte dat de buslijn is opgeheven. De fietser biedt zijn fiets te huur aan. De vrouw betaald huur plus borg en fietst weg. De man gaat er vandoor.
5.Nieuw meldpunt (2) – Harry neemt Tiny mee naar een fietstunnel om een test te gaan doen. Er is geen dekking. Thuis meldt een vrouw dat haar begraven man geen dekking in zijn kist heeft.
6.De strijd voorbij (2) – Gerald en Anita laten hun plannen zien van huizen die in een meer gebouwd gaan worden. De huizen, die kunnen rollen in het water, gaan 'fungalows' heten.
7.Hallo? Bent u daar? - De Bie over de onterechte declaraties van Bram Peter.
8.Fietser spreekt een wachtende man aan bij de halte over de zogenaamde opgeheven buslijn.
9.Coby in de bocht - Coby (invaluitzendkracht in de thuiszorg), zit thuis in bed met een burn out, een ziekte die alleen in Nederland voorkomt. Zij gaat naar de boekenwinkel van Charles om een dokterromannetje te kopen. Charles biedt haar een sigaar aan, die zij in bed rookt.
10.Bent u daar nog? – De Bie over Burn Out hetgeen volgens hem hetzelfde is als de ´Dutch Disease´ van tien jaar eerder, het opblazen van hele kleine incidentjes tot groot formaat. De Bie houdt twee mensen gegijzeld, er is geen dekking dus Peter R. de Vries kan niet bellen.
11.Coby is beroerd geworden van de sigaar die zij heeft opgerookt.
Typetjes
Harry van Opdam, Gerald de Leus, Fietser, Charles, Tiny van Opdam, Anita Boom, Vrouw bij bushalte, Coby, Man bij bushalte
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies