Beetje Laat 8


Aflevering: Beetje Laat 8
Uitzenddatum:26-03-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 22:38 - 23:10
Duur: 32 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] Nachtcrème / Beetje Laat (1999-2000)

Inhoud
1.Coby in de bocht - Coby (invaluitzenddoktersassistente) moet er voor zorgen dat de wachtkamer zoveel mogelijk leeg blijft. Een patiŽnt die komt voor zijn te grote kin, wordt door Coby weggestuurd. De dokter is gaan wandelen. Als deze is teruggekomen, kan Coby weer vertrekken.
2.De ronde (1) Ė Twee surveillerende agenten over verschillende soorten koffie en de huishouding.
3.Hallo? Bent u daar? - De Bie (eredoctor in de humor) over Nieuwe Humor.
4.Aya & Evert - Aya en Evert de Lat liggen in bed en praten over hun zoon Erik-Jan. Evert filmt Aya, zodat Erik-Jan zijn moeder toch kan zien. Evert wil nog een kind maar Aya niet. 's Nachts droomt Aya van een man van haar werk. Evert wordt wakker.
5.Maffia in de regio (een reportage van TV-Grasdorp) Ė Volgens Jan de Bruin (reporter) heeft de maffia in Grasdorp alle rottigheid achter de keurige geveltjes verstopt. Hij interviewt M.J. Radbout-Van Wezem (burgemeester van Grasdorp) hierover. Zij vindt dat De Bruin overdrijft.
6.Overleven in de vakantie - Tiny en Harry van Opdam plannen hun survivalvakantie in AustraliŽ. Tiny wilde liever weer naar De Vogezen. Harry heeft een didgeridoo cursus gevolgd. Harry en Tiny trainen voor de survival.
7.Hallo? Bent u daar nog? - De Bie verklaart dat hij, in tegenstelling tot anderen die vertrekken, blijft werken en nog 25 jaar doorgaat. Hij stelt zijn nieuwe secretaresse, Coby voor.
8.De ronde (2) Ė De agenten over de ansichtkaartenverzameling van de agent. De agente meldt dat zij is overgeplaatst naar de ME van Amsterdam tijdens het EK.
Typetjes
PatiŽnt, Politieagent, Evert de Lat, Jan de Bruin, Harry van Opdam, Coby, Aya de Lat, M.J. Radbout-Van Wezem, Tiny van Opdam, Politieagente
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies