De Bühne van De Bie 2


Aflevering: De Bühne van De Bie 2
Uitzenddatum:22-10-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:28 - 20:51
Duur: 23 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.Teleman (1) - Teleman heeft problemen met zijn mobiel en belt de helpdesk. Ellen Mee (helpdeskmedewerkster) staat hem afstandelijk te woord.
2.Acteurs als spionnen – Acteurs worden ingehuurd om te controleren hoe werknemers functioneren. G.H. van der Hor (directeur Tafla BV) doet zich voor als acteur, terwijl hij de directeur is. Annie Bos, een ingehuurde actrice, controleert op haar beurt weer de directeur. Zij ontmaskert hem als ongelofelijk slecht acteur.
3.Boosman - Walter Egomania (buikspreker) wil praten over een boswandeling terwijl Boosman (buikspreekpop) cynisch commentaar geeft op de Nederlandse vredesmacht in Eritrea. Boosman vindt De Bie als Walter Egomania een slechte buikspreker en wil een andere.
4.Natuur op zondag - Terwijl Peter van Helst enthousiast is over het bijwonen van een koffieconcert en daarna wil gaan wandelen in de ´nieuwe natuur´, doet zijn Oost-Berlijnse vriendin Else Kranach veel minder opgewekt over het uitstapje. Wanneer ze op een houten vlonder over het water lopen raakt Else in paniek.
5.Lachenman – Lachenman vertelt als stand-up comedian een paar flauwe moppen naar aanleiding van de uitspraak van minister Netelenbos, dat mobiliteit 'fun' is.
6.Ons Lieke - Maurice Roempel traint zijn dochter Lieke voor de paralympics. Maurice is gehandicapt maar is te oud voor de paralympics. Maurice is erg boos over het feit dat Lieke niet mag meedoen als rolstoelsporter omdat ze niet gehandicapt is.
7.Teleman (2) – Teleman belt nogmaals de helpdesk. Wanneer hij niet direct antwoord heeft op een vraag, wordt de verbinding verbroken.
Typetjes
Teleman, G.H. van der Hor, Boosman, Walter Egomania, Peter van Helst, Lacheman, Maurice Roempel, Else Kranach, Ellen Mee, Annie Bos, Lieke Roempel
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies