De Bühne van De Bie 4


Aflevering: De Bühne van De Bie 4
Uitzenddatum:05-11-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:30 - 20:53
Duur: 23 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.Rudolf Lautenberk (directeur toneelgroep De Werkelijkheid) legt een verklaring af over waarom er geen item is over de ruzie tussen premier Wim Kok en minister Jozias van Aartsen, namelijk omdat deze zich te ver buiten de werkelijkheid begaven.
2.Deukje - Leo Heugelaar (tweede kansvader), zoekt met zijn hoogzwangere jonge vrouw een sinterklaascadeau uit voor hun baby. De vrouw heeft niets met sinterklaas.
3.Uitzichtloos - Rutke Krans-den Doolhorst vindt dat het leven van haar vader uitzichtloos is geworden. Zij lijdt hier ondragelijk onder en doet huisarts, L. Wemelding, het verzoek om een pil van Drion voor haar vader.
4.Teleman - Teleman belt per ongeluk met zijn mobiele telefoon een sekslijn.
5.Fijne ouwe dag – A.I. den Doolhorst (oud-hersenonderzoeker) is zeer tevreden in zijn woning. Dan komt zijn dochter, Rutke Krans-den Doolhorst, die aankondigt dat dokter Wemelding komt om met hem te praten over zijn uitzichtloos bestaan. Den Doolhorst loopt boos weg.
6.Luchtshoppen - Het bejaarde echtpaar Mart en Riet lopen als de winkels dicht zijn door een uitgestorven winkelcentrum en doen net alsof ze dingen kopen die ze in de etalage zien.
7.Bieman – Bieman zingt het lied 'Tussen miljonairs en armoedzaaiers'.
Typetjes
Rudolf Lautenberk, Teleman, prof. A.I. den Doolhorst, Leo Heugelaar, L. Wemelding, Mart, Aanstaande moeder, Vrouw van sexlijn, Riet, Rutke Krans-den Doolhorst, Bieman
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies