De Bühne van De Bie 5


Aflevering: De Bühne van De Bie 5
Uitzenddatum:12-11-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:30 - 20:54
Duur: 24 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.Vanmorgen Vroeg - Willy Mooi wordt voor haar vijftigste verjaardag door haar man Eddie getrakteerd op een uitgebreid ontbijt. Van de cadeau’s is, na een ooglidcorrectie, rimpelbehandeling, lipcorrectie, haargroeibehandeling, klap op de vuurpijl nieuwe siliconenborsten.
2.Eddie Mooi over hoe hij begon als nachtclubportier en later stand-up comedian werd.
3.Platman (1) – Eddie Mooi vertelt als stand-up comedian een aantal grappen in zijn show.
4.Tijdschriftstrijd - Joke van 't Hof (slachtoffer mannentijdschrift) vertelt hoe haar man negatief veranderd is na het lezen van een nieuw mannentijdschrift, waarin staat hoe je moet ruzie maken met je vrouw. Joke wil met een cirkelzaag bij de hoofdredacteur langs gaan.
5.Teleman – Teleman over zijn verslaving aan dozen waar nieuwe apparatuur in zit. Dan belt zijn vrouw dat hij niet meer thuis mag komen.
6.De Consulente - Anke en Joop Schutteveer hebben allerlei angsten. Sandra Gemering (preventie consulente) komt op bezoek en heeft voor allerlei kwalen diverse middelen. Ook heeft zij een adres van een chirurg die preventief alles weghaalt wat ooit ziek kan worden.
7.Platman (2) – Eddie Mooi wordt halverwege een grap onderbroken door de volgende scène.
8.De Bie vertelt op het strand over de klimaat- en milieuconferentie. De Bie maakt zich zorgen over de stijging van de zeespiegel, de visstand, horizonvervuiling in zee.
9.Platman (3) – Eddie Mooi maakt de grap af en feliciteert Willy met haar verjaardag.
Typetjes
Eddie Mooi, Teleman, Joop Schutteveer, Ank Schutteveer, Willy Mooi, Sandra Gemering, Joke van ’t Hof
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies