De Bühne van De Bie 7


Aflevering: De Bühne van De Bie 7
Uitzenddatum:26-11-2000
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:28 - 20:52
Duur: 24 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.Boosman (buikspreekpop) beklaagt zich dat hij vier weken in een donkere tas opgesloten heeft gezeten. Hij eist een onafhankelijk onderzoek door een poppendokter en wil dan naar de politie.
2.Meningtraining - Hilly Amstrong (directeur Mening Training Instituut) geeft training in een eigen mening. Jo Roest en Wim Dorhout (cursisten) hebben nooit een eigen mening gehad. Zij leren op het instituut zich een eigen mening te vormen. Dat valt nog niet mee.
3.Teleman – Teleman heeft een breedband-wap-smart-usm-webcam telefoon. Het is de breedste band op de grootste mobiel en kan nu op afstand oppassen en beveiligen. Er komt een inbreker die gefilmd wordt.
4.Levensmoe? – Dochter Den Doolhorst denkt dat vader levensmoe is. Vader Den Doolhorst is moe van het wandelen. Levensmoe ben je moe van het leven doodmoe ben je moe door het leven. Hij wil niet de euthanasieverklaring niet ondertekenen.
5.Wat doen we met de vader? – Dankzij de speciale commissie Koninklijk Huis, kan Jorge Zorreguieta tijdens het huwelijk tussen de kroonprins en Màxima aanwezig zijn. De vader zal worden verborgen in een pilaar, een cactus en vermomd worden als lakei.
6.Boosman - Boosman wil weten wat De Bie van het Koninklijk Huis vindt. Boosman vindt dat Willem-Alexander op de klimaatconferentie aanwezig had moeten zijn. Boosman wil dat het Koninklijk Huis uitsterft.
Typetjes
Boosman, Wim Dorhout, Teleman, prof. A.I. den Doolhorst, Jo Roest, Hilly Armstrong, Rutke Krans-den Doolhorst
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies