Het Gat van Nederland 9


Aflevering: Het Gat van Nederland 9
Uitzenddatum:22-03-1973
Zender: Nederland 1
Uitzendtijd: 22:00 - 23:15
Duur: 75 minuten
Seizoen: Gat van Nederland 1 (1972-1973)

Inhoud
1.Intro beelden en schilderijen
2.Samen uit, samen thuis - BB-kwis, vooral shots vr (schminken deelnemers, plaatsen etc.) en na uitzending (cadeaus ruilen) met Berend Boudewijn in NOS-studiocomplex.
3.Nederland in Europa - Mr. C. Berkhouwer doet boodschappen, schut handjes en ontvangt met zijn vrouw verjaardagsgasten en aan het verjaardagsdiner.
4.Van Kooten en De Bie - Neo-burgelijkheid in Nederland.
5.Vietnam in Nederland
6.De vliegende Hollander - Portret van KLM-gezagvoerder Blaauw. Vertrek van huis, aankomst op Schiphol, in de meteo-afdeling. Controle van de cockpit van de Boeing 707, start, overschakelen op automatische de piloot. Vervolgens zien we Blaauw op zijn hotelkamer in New York, het vertrek uit New York bij nacht en thuiskomst bij vrouw en kinderen.
7.Lente in het buitenland - Levi's-broeken modeshow in Parijs, gedeeltelijk met blote borsten, fotograferen mannequins in straten van Parijs.
8.Lente in Nederland - Lenteshots, onder andere van schapen met lammeren.
9.Jong leven in de politiek - Congres D66 in het Turfschip te Breda. Er is verwarring rond de verkiezing van den nieuwe voorzitter. Ruby van der Scheer hakt de knoop door door zich als vice-voorzitter ter beschikking te stellen. Daarna Hans van Mierlo en Ruby van der Scheer samen thuis.
10.Van Kooten en De Bie - Leer het met Kees en Wim: vier manieren om een doelpunt te maken.
11.De Wama's uit elkaar - Achtereenvolgens verklaring van Wim van Wageningen en Dick van der Maat.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies
Leeuwarder Courant, (Recensie, 23-03-1973)