Het Gat van Nederland 25


Aflevering: Het Gat van Nederland 25
Uitzenddatum:16-05-1974
Zender: Nederland 1
Uitzendtijd: 22:00 - 23:15
Duur: 75 minuten
Seizoen: Gat van Nederland 2 (1973-1974)

Inhoud
1.Tulpenveld, verbranden afval
2.Nederlands-IndiŽrs in Spanje. Begrafenisplechtigheid Tjalie Robinson te Den Haag. Shots van door stichting gevestigde nederzetting van Nederlands-IndiŽrs in Spanje, diverse verklaringen van hen.
3.Zuivel overzee. Nederlandse kaasmeisjes in Londen, met onder andere diverse verklaringen van de directie van het Nederlands Zuivelbureau in Londen, kaasmeisje thuis en op reis.
4.Pas op. Impressie van machines en testapparatuur van het veiligheidsinstituut.
5.Zuivel overzee. Nederlands kaasmeisje als jurylid bij wedstrijd van vrouwenclub in Oxford, in het maken en dragen van Nederlandse klederdracht.
6.De Stamboom. Diverse verklaringen Joop Reinboud, kort fragment documentaire van hem (Joop Reinboud aan 17e eeuwse maaltijd uit KRO-programma "Het rampjaar 1672"), diverse korte verklaringen van zijn zoon Wout, familie Reinboud uitgebreid biddend aan maaltijd.
7.Daar ruischt langs de wolken. Diverse verklaringen trouwe luisteraars van de radio-gemeente van ds. Toornvliet oa tijdens uitzending. Kort shot ds. Toornvliet in studio.
8.Van Kooten en De Bie - Wim de Bie in " 't Is niks", Kees van Kooten als bloemschikkunstenaar, Wim de Bie als kamperend Kamerlid.
Typetjes
Wim de Bie, Kees van Kooten
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies
Leeuwarder Courant, (Recensie, 17-05-1974)