De Bühne van De Bie 10


Aflevering: De Bühne van De Bie 10
Uitzenddatum:18-02-2001
Zender: Nederland 3
Duur: 21 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.De Bie verklaart dat op last van de VPRO het programma ontdaan is van alle satire.
2.Gesprek met de Vader des Vaderlands (1) - Sabine van Loon interviewt Willem de Zwijger over de het leven in de 21e eeuw. De Zwijger laat een fragment zien van een interview met J. Vaessen, voorzitter van Vitesse. De Zwijger geeft een eigen visie op de situatie bij Vitesse.
3.Elders in het Koninkrijk - Anouk Jolles en Ruthka van Haaften van The Portal, conceptueel adviesteam, geven advies in een meubelzaak. Hier is een assortiment met een hoog soortelijk gewicht en van The Portal willen dit combineren met lucht; opblaasbare artikelen.
4.Teleman – Teleman over 'acoustic shock', telefoonarm en belmelodietjes.
5.Rutke Krans-den Doolhorst vraagt dokter Van der Valk wat er gebeurd met haar vader die zijn lichaam ter beschikking heeft gesteld aan de wetenschap als deze zal overlijden. Rutke wil dat de lichaamsdelen klein worden versneden.
6.Gesprek met de Vader des Vaderlands (2) – Willem de Zwijger kan in leven blijven dankzij transplantatie van organen. De Zwijger geeft commentaar op huidige militaire VN-missies en op de toekomst van Nederland.
7.Ruthka van Haaften krijgt een pijnscheut in de rug. Anouk Jolles brengt haar naar Marilova 'Steppen' Poiytsch uit de Oekraïne voor een massage. De massage is weinig subtiel.
Typetjes
Willem de Zwijger, Teleman, dr. Van der Valk, Sabine van Loon, Anouk Jolles, Marilova 'Steppen' Poiytsch, Ruthka van Haaften, Rutke Krans-den Doolhorst
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies