De Bühne van De Bie 11


Aflevering: De Bühne van De Bie 11
Uitzenddatum:25-02-2001
Zender: Nederland 3
Duur: 24 minuten
Seizoen: [Wim de Bie] De Bühne van De Bie (2000-2001)

Inhoud
1.H.M. Vlierhout (notaris te Veldhoven) over de invloed van maatschappelijk ontwikkelingen op het carnaval. Hij presenteert Prins Fuckum de Eerste, winnaar van de miss-travestieten titel. Vlierhout wil permanent burgemeester en wethouders vervangen door de Raad van Elf.
2.Gesprek met de Vader des Vaderlands (1) - Presentatrice Sabine van Loon interviewt Willem de Zwijger over zijn populariteit, geschiedenisonderwijs en het jagen door Willem-Alexander.
3.Elders in het Koninkrijk (1) - Anouk Jolles en Ruthka van Haaften (medewerkers van conceptueel adviesbureau The Portal) bespreken een opdracht voor een fitnesscentrum en proberen dat te koppelen aan het eten van bruin brood.
4.Elders in het Koninkrijk (2) Dominee Visser maakt school - Dominee Henk Vogel (hulpverlener) van de Saunuskerk, beweert in navolging van dominee Hans Visser, op te komen voor twee prostituees 'uitgeprostitueerde asielzoekers en junks' in Muiderberg. Bij navraag blijkt Henk Vogel nergens als predikant bekend te zijn.
5.Elders in het Koninkrijk (3) - Wim Wiemer (encyclopedieverkoper) is de laatste in zijn vak die langs de deuren gaat. Er wordt echter geen papieren Winkler Prins meer gemaakt. Wiemer heeft nog één laatste, verouderde set. Dan valt hij dood op straat neer.
6.Gesprek met de Vader des Vaderlands (2) – Willem de Zwijger zingt het nieuwe Wilhelmus.
Typetjes
H.M. Vlierhout, dominee Henk Vogel, Wim Wiemer, Anouk Jolles, Willem de Zwijger, prins Fuckum de Eerste, Sabine van Loon, Ruthka van Haaften
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies