Van Kooten & De Bie 4 - Harten Op Hol


Aflevering: Van Kooten & De Bie 4 - Harten Op Hol
Uitzenddatum:31-03-1985
Zender: Nederland 1
Uitzendtijd: 20:10 - 21:00
Duur: 53 minuten
Seizoen: Van Kooten & De Bie (1984-1985)
DVD: [hele aflevering]

Inhoud
1.Carla van Putten is in Parijs voor een weerzien met Henri Hoogemuts, haar minnaar van vijfentwintig jaar geleden, en bezoekt allerlei plekken waar ze samen geweest zijn en haalt herinneringen op aan die hartstochtelijke tijd. Als Hoogemuts niet op komt dagen, keert ze terug naar haar echtgenoot Frans van Putten die ze echter niets meer te zeggen heeft. Ze besluit een minnaar te nemen en slaat de krant op.
2.Henri Hoogemuts staat voor een NS-station te wachten op de aankomst van zijn Thaise bruid. Na aankomst vindt meteen de huwelijksplechtigheid plaats en vertrekt het paar voor een huwelijksreis naar Parijs.
3.Koos Koets geeft bij een medewerker van het Goois Weekblad (De Bie) een ellenlange contactadvertentie op, vindt achteraf de advertentie te duur en kort de tekst in tot de woorden "man met baardje wil vrouw".
4.Frans van Putten overdenkt zijn relatie met de 7-jarige Petertje nu zijn vrouw in Parijs zit en besluit de relatie te beŽindigen.
5.De krantenmedewerker blijkt de vader van Petertje te zijn. Hij belt naar huis met de smoes dat hij moet overwerken en gaat naar zijn contactadvertentieafspraak met een "rozebrillennicht" die voorstelt om naar een hotelletje te gaan.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Carla van Putten, Koos Koets, Henry Hoogemuts, Frans van Putten, Vader van Peter, Roze bril
 
Trefwoorden
Parijs, liefde, verliefd, contactadvertentie, huwelijk, pedofiel, vreemdgaan
 
Artikelen en recensies