Deksel Van De Desk 2


Aflevering: Deksel Van De Desk 2
Uitzenddatum:15-10-1995
Zender: Nederland 3
Uitzendtijd: 20:10 - 20:36
Duur: 23 minuten
Seizoen: Deksel Van De Desk (1995-1996)

Inhoud
1.De bejaarde broers Gé en Arie Temmes praten na over het NOS Journaal, onder andere over het referendum in Irak en adoptie door homoparen.
2.Krantenberichten - Bevolkingsonderzoek naar infectieziekten en het besluit van de AA om uit de anonimiteit te treden, waarop Van Kooten deze aflevering presenteert met een glas wijn in de hand en langzamerhand beschonken raakt.
3.Fragment van het RTL-programma "Peter R. de Vries, misdaadverslaggever" met de bekendmaking van de top tien strafpleiters. Reactie hierop van de advocaat Pief Toepoel.
4.Bevolkingsonderzoek naar infectieziekten - Interview met kinderarts Bob Koster die ingaat op de verspreiding van ziektekiemen via tijdschriften in wachtkamers.
5.Vertragingen bij de NS - Interview met K. Twijnstra van adviesbureau Kwast & Partners over adviezen aan de NS om vertragingen tegen te gaan.
6.Interview met Charles Gillissen (manager Arena-hotel Helmond) over de bijbelvrije afdeling in het hotel om de Arabische gasten tegemoet te komen.
7.Klini-clowns - Interview met kinderarts Bob Koster die zijn patiëntjes probeert te beschermen tegen een klini-clown.
8.Fragment uit het NOS Journaal: Sneeuw in Amsterdam, in het kader van het doorlaten van soft en hard drugs. De Bie verlaat overstuur de studio.
Typetjes
Kees van Kooten, Wim de Bie, Gé en Arie Temmes, mr. Pief Toepoel, K. Twijnstra, dr. Bob Koster, Charles Gillissen, Klini-clown
 
Trefwoorden
 
Artikelen en recensies