kerstmis

Behandeld in:
Datum Beschrijving 
20-12-1981 De Nieuwe AVRO kerstuitzending. Cor van der Laak beklaagt zich erover dat de trottoirs niet sneeuwvrij zijn. Hij laat zien waarom zijn werk als bewaker op een kinderspeelweide zo belangrijk is. Daarnaast windt hij zich op over de onnodige kerstverlichting in de buurt en het feit dat niemand op zijn prijsvraag heeft gereageerd. Zoon Ab steekt per ongeluk de kerstboom in de studio in brand. 
23-12-1984 Gala van het Gouden Hoofd. Van Kooten en De Bie bespreken het idee om aan verslaafden gratis porno te verstrekken en het plan om bij inlevering van twee euthanasie-bejaarden een gratis kerstkindje uit te delen.
De Bie zingt "Daarom vier ik Kerstmis niet".
Kerstreportage - Minima de Vieze Man en Walter de Rochebrune over eten tijdens de Kerst. De Vieze Man gaat op kerstbezoek bij De Rochebrune. Ze besluiten om te gaan trouwen.
 
22-12-1985 Gé en Arie Temmes overwinteren in Benidorm. 
11-12-1988 O. den Beste, oud-leraar Duits over decemberitsland 
06-11-1994 Aandacht voor de vraag: Moeten wij Kerstmis vieren met de Duitsers? Reacties hierop via de beeldtelefoon: Chris Kuilman (leraar klassieke talen), Tonnie Mangelmans (rookadviseur), Han van Leeuwen (ex-zakenman) en Eddie Snoei (kunstenaar) zijn voorstanders. Frans van Maurik (aannemer) is fel tegenstander. 
12-11-1995 De gebroeders Temmes over het zojuist uitgezonden Journaal (uitbreiding Schiphol) en hoe de middenstand zich al op Kerstmis voorbereidt, onder andere bij een supermarkt. 
15-12-1996 Kerstmis? Dat lossen we samen wel op! Het aardigheidje - Man koopt een kerstboompje voor in de auto en heeft een gesprek met zijn partner over het vieren van de kerstdagen. Vervolgens krijgen zij ruzie over het kerstboompje in de auto.